A piáló Orbán Viktorral ünnepelhetjük az egymillió alkoholista országát

A piáló Orbán Viktorral ünnepelhetjük az egymillió alkoholista országát

10 éves a pálinkafőzés szabadsága, a miniszterelnök ezt pálinkanyakalással ünnepelte meg. Így mutat példát a fiataloknak egy felelőtlen vezető.

Ikonikus fekete furgonjával Orbán Viktor vidékre utazott, hogy a 10. Jubileumi Pálinkafőzésen vegyen részt. A zenés-táncos mulatság szervezői nagy örömmel fogadták, hiszen a miniszterelnök szomjúsága országszerte ismert.

"- Miniszterelnök úr, egy pálinkát?
- Hát persze, azért jöttem!"

A hungarikumnak számító pálinka világhírű ital, gyógyító hatására sokan esküdnek. Orbán úgy vélheti, hogy a koronavírus ellen is véd, mivel maszk nélkül sok kézfogás és puszi is elcsattant. A résztvevők láthatólag szintén nem aggódtak a koronavírus miatt. 10-15 év múlva, Orbán bukása utána sokuk lehet, hogy legszívesebben elfelejtené, hogy együtt fotózkodott ezzel a barommal.

Orbán szokásához híven megint igyekezett nagyot mondani:

"Iskolapélda a magyar pálinkafőzés esete, ami nem csak a múltnak a példája, hanem minta a jövőre nézve is."
Nemcsak iskolapélda, hanem a Nemzeti Alaptanterv része. Amiből azt már kifelejtették, hogy a túlzott alkoholfogyasztásnak milyen egészségügyi kockázatai vannak. Kár, hogy Orbán Viktor a népbetegséggel már nem tud foglalkozni, amikor ennyire be van rúgva.

 

Pacalpörkölt, túlfizetett kamufoci, egy a piálást istenítő kormányfő és az elszabadult koronavírus. Így ünnepli a Fidesz önmagát 2020-ban, az egymillió alkoholista országában.

(fotó: Fischer Zoltán - Miniszterelnöki Sajtóiroda /MTI)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.26

Iszonyatos pénzekből utazgat Orbán külföldre

A tisztességes magyar emberek megbecsülésére sajnálja, saját utazgatásaira szórja a pénzt a felcsúti miniszterelnök.

  • 2020.10.26

A rendőrség sunnyog: nem mondják meg mennyiért helikoptereztek a fideszesek

A Népszava kérdésére csak hallgatás és ostoba magyarázkodás volt a válasz az ORFK részéről. Titkolják, mennyiért helikopterezett Szijjártó és Pintér.

  • 2020.10.25

Brutálisan drágul a kenyér, de Orbánékat nem érdekli

Egyrészt nekik úgyis mindegy, mennyibe kerül, a milliós fizetésükből bármire futja nekik. Másrészt meg úgysem azt a kenyeret eszik, mint mi.