Lázár megmenti Szűcs Lajost a felelősségre vonástól?

Lázár megmenti Szűcs Lajost a felelősségre vonástól?

Lázár egy jogi trükkel kivonná Szűcsöt a Teniszszövetség körüli nyomozásból.

Pont a héten foglaltuk össze a körzet fideszes országgyűlési képviselőjének dicstelen működését a Teniszszövetség elnökeként.

Friss fejlemény, hogy Magyar Tenisz Szövetség elnöksége az augusztus 11-i ülésén úgy döntött, büntetőjogi eljárást indít a korábbi főtitkár, Richter Attila ellen. A 24.hu információn szerint a NAV meg is kezdte a vizsgálódást.

Viszont a szövetség honlapján megjelent tájékoztatás szerint Lázár a feljelentést nem ismeretlen tettes, hanem célzottan Richter ellen teszi. Magyarul az új elnök, Lázár János a párttársának és elődjének, Szűcs Lajosnak a felelősségét nem vizsgálná.
Komolyan hihető, hogy az  első számú vezetőnek semmilyen felelőssége nem volt a szövetséget átszövő korrupcióban és rossz gazdálkodásban? Valószínűbb, hogy épp működésben látjuk a fideszes betyárbecsületet. Aki hű Orbánhoz, az szinte mindent megúszhat.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.01

Megnyitották a kiskunhalasi konténerkórházat, de orvosokból még mindig nincs elég

A kórházi kezelésre szoruló betegek száma olyan dinamikával emelkedett, hogy a jelenlegi körülmények között a városi Semmelweis kórház már nem tudta biztosítani az ellátásukat. Orvosokat, ápolókat a környező térségekből vezényelnek át.

  • 2020.10.01

Dobrev Klára: A nyugodt időskor nem kell, hogy kiváltság legyen

Október 1-je az idősek világnapja. Az Európai Parlament alelnöke szerint az időseinkkel nemcsak ezen a napon kell törődnünk, hanem az év minden napján. Ez az, amit a vámpírkormány évek óta nem tesz meg.

  • 2020.10.01

Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

660 milliós támogatás folyt be az Alapjogokért Központ mögött álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. nevű cégbe tavaly - írta meg a korrupciófigyelő K-Monitor oldal.