Mészáros és felesége válnak, 270 milliárdunk a tét

Mészáros és felesége válnak, 270 milliárdunk a tét

Az önmagát nem közszereplőnek tartó felcsúti megamilliárdos és felesége már szét is költözött.

Véget ér az egyik legnagyobb közpénzvámpír házassága, aki nem közszereplő - és ezt az MTI jelenti be. Nagyon mai magyar groteszk.

Mivel képek nem készülhettek Pénztáros Lőrincről és leendő volt feleségéről, ezért a Népszava tudósítását kell magunk elé képzelnünk.

Szerda reggel befut egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedes a bíróság elé. Mészáros Kelemen Beatrix az, aki szintén nem közszereplő, csupán közpénz-szereplő.

Nem sokkal később Orbán pénztárcája, Lőrinc egy egész konvojjal érkezik, mint azt egy magánembernél szokás. Kérdezni sem lehet tőle, hiszen emberi pajzs védi őt, és a 270 milliárdos közpénzvagyon megosztásának módját is.

Ugyanakkor sejthető, hogy már régen készen van a vagyonmegosztás egésze. Ugyanis a leendő-volt feleség már nem is felcsúti kúriájukban lakik, hanem a XII. kerületben. Illetve elhagyta vezetőségi pozícióit is a Mészáros-birodalom majdnem egészében.

Szegénynek már csak két tévé van a nevén. Ja, persze nem két darab tévé-készülék, habár az átlag magyar lehet már ezzel is boldog lenne. Két csatorna: a Life és az Ozone Tv. 

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.26

Iszonyatos pénzekből utazgat Orbán külföldre

A tisztességes magyar emberek megbecsülésére sajnálja, saját utazgatásaira szórja a pénzt a felcsúti miniszterelnök.

  • 2020.10.26

A rendőrség sunnyog: nem mondják meg mennyiért helikoptereztek a fideszesek

A Népszava kérdésére csak hallgatás és ostoba magyarázkodás volt a válasz az ORFK részéről. Titkolják, mennyiért helikopterezett Szijjártó és Pintér.

  • 2020.10.25

Brutálisan drágul a kenyér, de Orbánékat nem érdekli

Egyrészt nekik úgyis mindegy, mennyibe kerül, a milliós fizetésükből bármire futja nekik. Másrészt meg úgysem azt a kenyeret eszik, mint mi.