Momentum: A kormány cserbenhagyta a turizmusban és a vendéglátásban dolgozókat is

Momentum: A kormány cserbenhagyta a turizmusban és a vendéglátásban dolgozókat is

Luxusberuházások helyett valódi válságkezelést, a turizmus területén dolgozók támogatását követeli a Momentum Mozgalom.

Kilátástalan helyzetben van a magyar turizmus. A kormánytól mégsem jön valódi segítség - jelentette ki Facebook-oldalán a Momentum.

A koronavírus-járvány miatt az elmúlt fél év alatt rengetegen kerültek nehéz helyzetbe, vesztették el az állásukat. A legnagyobb érvágás a turizmust érte.

A párt szerint a kormánytól várja a segítséget szakma. A fővárosi turizmust mégis teljesen magára hagyták, a vidéki turizmusba öntött milliárdok pedig az igazán segítségre szoruló kisvállalkozásokat elkerülik.

A baráti oligarchák ölébe folynak a komoly pénzek.

Hozzátették: A Gazdaságvédelmi Alapból újabb 185 milliárdot vont ki a kormány, de még a válság kellős közepén is 11500 millió forintot szórnak el a sportakadémiák működtetésére. A kormány cserbenhagyta a turizmusban és a vendéglátásban dolgozókat!

Pedig ha valamikor, akkor most luxusberuházások helyett valódi válságkezelésre lenne szükség.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Egy maglódi vagy gyáli 103 évnyi béréből játszhat rendezőset Bayer Zsolt

Míg mi gürcölünk és a járvány hatásait nyögjük, addig Orbán leghűségesebb propagandistája 300 milliót kap filmrendezésre.

  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.