A fideszes csicskaképzés megy, a tanárok meg hullanak, ez Orbánország ma

A fideszes csicskaképzés megy, a tanárok meg hullanak, ez Orbánország ma

A Pedagógusok Szakszervezete három olyan tanárról is tud, akik egészen biztosan és igazoltan koronavírus-fertőzés miatt haltak meg. Orbán nem védi meg a pedagógusokat, neki másra kell a pénz, például a csicskautánpótlásra és stadionokra.

A szakszervezet közösségi oldalán azt írta:

kértük, hogy a pedagógusokat teszteljék, a krónikus betegségben szenvedő, illetve idős kollégákat mentesítsék a munkavégzés alól. Erre is „nem” volt a válasz. Úgy tűnik, hogy az oktatásban dolgozók feláldozhatók.

Miközben a luxusfideszesek a magyaroktól ellopott pénzből dőzsölnek, arra sajnálják forrásokat, hogy teszteljék a tanárokat. Arra sem akarnak költeni, hogy megvédjék a gyermekeinket. Pedig ehhez biztos, hogy nem kellene egy népstadionnyi pénzt elkölteni!

Iskolás matek: hány tesztbe kerül 1 stadion?

Ha fideszes csicskautánpótlás képzésére szántak 300 milliárd forintot, egy koronavírusteszt pedig beszerzési áron 10 ezer forint, akkor hány embert lehetne tesztelni az előbbi összegből? A belgrádi vasútvonal árából hány tesztet lehetne elvégezni? A stadionok hány tesztet fedeznének? Orbán polgártárs vajon ki tudja számolni? Nem? Akkor kérjen segítséget Varga Mihálytól, ő régen elég jó volt matekból!

Frontvonalban a tanárok

Ha ez háború, márpedig Orbán imádja a harci hasonlatokat, akkor miért van az, hogy az első vonalban harcolók nem kapnak rohamsisakot?

A mindenféle szűrés és védelem nélkül folytatott oktatás egyre fokozódó mértékben veszélyezteti a tanárokat, akik között sok az idős, fizikailag rossz állapotban lévő vagy krónikus beteg ember.

A bajban, a dühöngő járványban Orbán és bűntársai magukra hagytak bennünket, a maffiakormánynak csak a lopás számít, behúzódnak a luxusbunkereikbe, ha pedig a zárt körű teniszklubban meghúzódik a csuklójuk, irány a magánkórház.

Hol van az igazság, miért kell ezt elviselnünk?

Kértük, hogy a pedagógusokat teszteljék, a krónikus betegségben szenvedő, illetve idős kollégákat mentesítsék a...

Posted by PSZ Budapesti Szervezete on Tuesday, October 13, 2020

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.21

Czeglédy Csaba pert nyert: Orbán csicskasajtója hazudott róla - FFF

Bíriói ítélet bizonyítja a Ripolst és a Lokál nevű fideszes szennylapok, valamint az Origo ordas nagy hazugságokkal támadták a Demokratikus Koalíció politikusát.

  • 2020.10.17

Négy ügy Bicskén, amelyben Fidesz trükközni akart

A bicskei fideszes polgármester mindig megpróbál keresztbe tenni a helyi demokrácia-párti képviselőknek.

  • 2020.10.17

A Fidesz 5 főbűne Ferihegy környékén

A Ferihegy környéki települések is megsínylették a NER elmúlt 10 évét. Az uniós pénzek körüli botrányoktól a hatóságok akár választást is befolyásoló félrenézéséig volt itt minden. Kezdjünk is bele.