Négy vecsési lakásra is elég lenne az a 150 millió, amit Matolcsy festményekre költ

Négy vecsési lakásra is elég lenne az a 150 millió, amit Matolcsy festményekre költ

Folytatódik a Nemzeti Bank elnökének megalomán luxusőrülete.

Nemrég adtunk hírt arról, hogy Matolcsy majdnem egymilliárd forintot, egy gyömrői átlagos melós 349 évnyi bérét költötte pár gigantikus szoborra.

Most újabb esztelen költekezésről érkezett hír. A Népszava arról ír, hogy összesen 410 ezer eurót, azaz jelenlegi árfolyamon mintegy 150 millió forintot fizet a Nemzeti Bank egyik cége a Berlinben élő magyar művész, Lakner László festményeiért. Igen, ez még mindig a mi közös pénzünkből ment.

150 millió Ft-ért Vecsésen akár négy darab háromszobás lakást is lehet kapni. Matolcsy tehát ennyi család lakhelyének az árát költötte mindössze 18 festményre!
Ez az összeg már az a nagyságrend, ami már egy olyan városnak is nagy segítség lenne, mint Gyömrő, Vecsés, Pécel vagy Gyál. Főleg egy olyan évben, amikor az önkormányzatokat egyszerre sújtja a koronavírus-járvány miatti többszázmilliós bevételkiesés, és a Vámpírkormány brutális megszorítása.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Egy maglódi vagy gyáli 103 évnyi béréből játszhat rendezőset Bayer Zsolt

Míg mi gürcölünk és a járvány hatásait nyögjük, addig Orbán leghűségesebb propagandistája 300 milliót kap filmrendezésre.

  • 2020.10.20

Iszonyú a zsúfoltság az idősotthonokban - Orbánék sunyítanak

A vámpírkormány még a koronavírus-járvány idején sem képes helyet biztosítani az ápolásra szoruló időseknek. Oda jutottunk, hogy ma jó pénzért is nehéz idősek otthonába kerülni.

  • 2020.10.17

A Fidesz 5 főbűne Ferihegy környékén

A Ferihegy környéki települések is megsínylették a NER elmúlt 10 évét. Az uniós pénzek körüli botrányoktól a hatóságok akár választást is befolyásoló félrenézéséig volt itt minden. Kezdjünk is bele.